Rıza Kayaalp'ten Güreş Milli Takımı'na destek çağrısı

Haberler
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 10-18 Eylül'de düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası’nda mücadele edecek dünya ve Avrupa şampiyonu Rıza Kayaalp, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla milli takıma destek istedi.

Çektiği videoyu sosyal medya hesaplarından #sırtımızyeregelmez etiketiyle paylaşan Rıza Kayaalp, “Bugüne kadar 11 Avrupa, 4 kez Dünya şampiyonu oldum. Bu yıl Dünya Güreş Şampiyonası’nda arkadaşlarımla birlikte yine şampiyon olmak, bayrağımızı dalgalandırmak ve İstiklal Marşımızı tüm dünyaya okutmak için mindere çıkacağız. Sizlerin desteği bizler için çok önemli. Şampiyonada yanımızda olduğunuzu göstermek için www.sirtimizyeregelmez.com adresine tıklayarak bizlere mesaj gönderebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

www.sirtimizyeregelmez.com adresinden Güreş Milli Takımı’na destek bildirenlerin ad ve soyadının yazılı olduğu kartonu tutan Rıza Kayaalp, bu kez de “Gönderdiğin bu mesaj, şampiyonada gücümüze güç katacak.” dedi.

 

Digital Exchange ve Gamador İnşaat ile gerçekleşen bu sosyal medya iş ortaklığı ile söz konusu uygulama, kısa sürede çok sayıda kişi tarafından kullanıldı.



Sosyal Medyada Paylaş
İletişim