Dijital İçerik Üretmek İsteyenler İçin Podcast Önerileri

Sosyal Medya
Podcast'ler pazarlama için etkili araçlardır çünkü markaların niş bir hedef kitleye ulaşmasına yardımcı olurlar. Araştırmaya göre, podcast'ler izleyicileri hiper hedeflemeye yardımcı oluyor ve iyi bir yatırım getirisi sağlıyor. Dijital içerik üretmek isteyenler için podcast önerilerini okuyabilirsiniz.

1. She’s Making an Impact

She's Making an Impact'ten Rachel Ngom, hobilerinizden para kazanabilmeniz ve amacınızı gerçekleştirebilmeniz için en iyi Pinterest pazarlama, içerik oluşturma ve blog oluşturma stratejilerini sizinle paylaşıyor. Pinterest pazarlamasını çevrimiçi işinizde nasıl kullanacağınıza, e-posta listenizi nasıl oluşturacağınıza, sosyal medyayı doğru şekilde nasıl kullanacağınıza ve pasif gelir yaratacağınıza dair uzman röportajları ve basit stratejiler bulabilirsiniz. Dünya üzerinde büyük bir etki yaratan bu podcast, en iyi çevrimiçi pazarlama ve blog stratejilerini aynı anda öğrenirken, en iyi arkadaşınızla bir fincan kahve içiyormuş gibi hissetmenizi sağlayacaktır. İlham almış, güçlendirilmiş ve işleri gerçekleştirmek için donanımlı hissedeceksiniz.

2. Copyblogger

Copyblogger, metin yazarlığı ve içerik pazarlaması söz konusu olduğunda en etkili podcast kanallarından biridir. Metin yazarlığını, Brian Clark, Darrell Vesterfelt ve Sonia Simone gibi içerik profesyonellerinden öğrenme şansına sahip olacaksınız. Bu podcast, daha iyi başlıklar, konu satırları, harekete geçirici mesajlar ve daha fazlasını yazmak için adım adım yardım isteyen yazarlar için özellikle iyi bir seçimdir.

3. The Content Strategy Podcast

The Content Strategy'deki kişiler bu kaynağı "içeriğe önem veren insanlar için bir podcast" olarak tanımlıyor. Ev sahibi Kristina Halvorson ve misafirler, içerik pazarlamaya ilişkin harika içgörüleri ve sanata olan gerçek tutkularıyla bu ifadenin gerçeğe dönüşmesine yardımcı oluyor. Her bölüm, dijital içerik alanında, Angela Gorden, Dropbox'ta UX Yazma ve Shopify UX ekibi için Yönetici- Editör Gene Shannon dahil olmak üzere değerli ve eyleme geçirilebilir bilgileri paylaşan konuklar içerir.

4. The Content Fix

İçerik oluşturma, içerik pazarlama ve sosyal medya başınızı döndürebilir! İnsanları işletmenizden haberdar etmek, etkileşim oluşturmak ve bu kitleyi müşterilere dönüştürmek için içeriği, sosyal medyayı ve dijital pazarlamayı nasıl kullanacağınızı bilmek ister misiniz? The Content Fix, adım adım ustalık alanlarını, çevrimiçi pazarlama dünyasında kimleri ve neden takip etmeniz gerektiğine ilişkin derinlemesine incelemeler ve dünyanın en iyilerinden bazılarıyla röportajlar ile bunun tam olarak nasıl gerçekleşeceğini öğreneceğiniz yerdir. Size avantaj sağlamak için ipuçlarını ve püf noktalarını paylaşacak bir iş. İster blog yazıyor, podcast yapıyor, Facebook Live yapıyor, Instagram Storie'ye giriyor, LinkedIn'den yararlanmaya çalışıyor veya Pinterest'in amacını anlıyor olun, işinizi nasıl bir sonraki seviyeye taşıyacağınızı ve içeriğinizi ve sosyal medyanızı nasıl taşıyacağınızı öğreneceksiniz. Zaman kaybından kazandığınız bir iş stratejisine dönüştürür.

18 Mart 2022 Cuma tarihinde yayınlandı.



Sosyal Medyada Paylaş
İletişim