Youtube Premium & Music

Sosyal Medya
Geçtiğimiz yıl YouTube Red servisini sonlandırarak, Youtube Premium ve Youtube Music olarak 2 farklı servis haline getiren Google, Youtube Premium’u Türkiye’de kullanıma sundu.

Youtube Premium & Music

Aylık 16,99 TL olarak ücretlendirilen Premium, ilk üç ay boyunca ücretsiz denenebiliyor. Premium abonelerinin bir diğer ayrıcalığı da YouTube’da reklam görmemesi. Daha da önemli bir nokta olarak; arka planda çalma özelliği sadece Premium abonelerine sunuluyor.
Videoları ek bir programa ihtiyaç duymadan indirebiliyorsunuz. Bu sayede çevrimdışı olsanız bile, dilediğiniz zamanda, dilediğiniz müziği dinleyebiliyorsunuz. Kullanıcılar tarafından yıllardır talep edilen; arka planda YouTube özelliği bu abonelik ile sunuluyor. YouTube Premium ile izlediğiniz bir video, başka bir uygulamaya geçiş yaptığınızda arka planda oynatılmaya devam ediliyor.
Google’ın Spotify ve Apple Music gibi servislere rakip olarak çıkardığı YouTube Music’de bir diğer alan olarak ülkemizde kullanıma sunuldu. Premium ile benzer şekilde, 3 ay ücretsiz olarak deneme fırsatınız oluyor.
Aylık ücreti 13,99 TL olan YouTube Music Premium ile ekran kapalı halde YouTube’dan müzik dinlemeye devam edebiliyorsunuz. Müzik listelerine erişme imkanı sağlanırken, aynı zamanda müzikleri çevrimdışı dinleyebiliyorsunuz.

17 Temmuz 2019 Çarşamba tarihinde yayınlandı.



Sosyal Medyada Paylaş
İletişim